Mingel bilder...


Min dejt under denna underbara nobelmiddag *host host*...


Ledsen att den blev sned... Men det är långbordet på nobelmiddagen.


Den underbara nobell maten


Vi pyntade ju målet med ballonger och så här såg det ut...
Underbart om jag får säga det själv.


Okej?...

Sorry för den dåliga kvallan på alla bilder...

Partyyyyyyy

Hejsan alla party pinglor!!!!!
Igår så var jag på party i gympa salen. Asså gud vad vi hade kul!
Men tiden gick så snabbt...Vi var där nere i två och en halv timme men endå så kändes det bara
som en halvtimme.Vi körde hinder bane kull, Twister, gissa låten och massa massa mer!!!
Men på twister gick det ju sådär... Jag och min lilla medspelare fick ihop sex poäng på två omgångar!!!!
Vi kom också sist i tre kampen.
Okej det var inte så farligt...  ELLER?...
Efter alla lekar så åt vi lite mat. Hamburgare med coca-cola. Mums jag älskar coca-cola.
Haha fast jag orkade inte äta upp min hamburgare åt typ hälften. Asså jag orkade verkligen inte mer!
Kändes som jag skulle spy... Allvarligt! Men men... Vi kallade vår lilla matstund för nobellmiddagen.
Lite opassande ord kanske... Eftersom vi satt och åt på golvet med små plintar som bord. Fast jaa jag lyxade till det lite och satt mig på en madrass. Skööönt.

Lite mingel bilder kommer snart



Gäääsp

Herregud hur trött kan man vara på en skala från 1-10. Om jag skulle mäta i skala skulle jag vara ungefär 100!
Men det är väl bara att dra sig till skolan... IGEN!. Okej så farligt är det inte men jag önskade lite sov morgon.
Dagen till ära så ska jag städa... Yippie :/ Och rensa ur garderoben...
Vi får se om jag överlever dagen... Men jag får väl bara ta och plocka upp mitt leende på läpparna och smila.
Med lite tur kanske vi har huset i skolan. Och det är ju kul. Så dont worry be happy...


>-<

Hejsan alla!!! C8

ja idag har det vart en allmän pappa dag. För pappa har vart på en däckmässa i en vecka i Göteborg. Så idag passade vi på att vara lite med honom. Så vi stack ner till isen och åkte lite skridskor. :) Väldigt roligt faktiskt XD
Nere vid isen så träffade jag Ida. Läs hennes blogg...
www.crazyoutfit.bloggplatsen.se
Haha och klumpig som jag är ramlade jag och slog i ryggen igen XD Så äntligen när det typ hade gått över fick jag smäll på den igen :( Aj aj aj. Och inte nog med det typ hela min knän är sönder slagna...
Och jag tror men bara lite att jag har lärt mig göra piruett. Inte helt säker men det går om jag kör i slowly fart.
Jag känner liksom att jag måste lära mig att göra det för Lillan kan det redan.
Så imorgon blir det väl till att träna träna träna!!!!


Så om alla låter bli att ramla på isen så ses vi sen...
<33333

olá


Jaa imorse så stack jag iväg på fotbollscup (inomhus). Klockan 09:20 skulle vi samlas nere vid skolan. Asså hallå vem är uppe då?! Okej kanske en normal person men eftersom jag inte är normal så vaknar jag runt 10:00 på helger.Ja fast jag överlevde det iallafall. Medans jag hade fotbollsmatcher så stack Lillan (lillasyster) och mamma bästis till stan och shoppade skor. Min syrra hade fått presentkort i födelsedags present av mammas bästis  på skor. Så dom stack och shoppade medans jag och mamma stannade på cupen. Efter fotbollen så stack jag, mamma och Lillan till mormor och firade henne på födelsedagen. Tror hon blev 87 eller nåt... Jaja hemma hos mormor fikade vi vanilj-bulle :P MUMS. På vägen hem så hade jag tänkt att spela spel på min iPod men jag hade visst spelat slut på batteriet på dit vägen. Ooops :O. Jaja så går det när man är galen i sin iPod XD.
Nu till en helt annan sak.
Min kompis Lovisa håller på och tjatar om en hund, och då har jag kollat lite på nätet efter sötiiizar... Och kolla vad jag hittade.  

Helt underbara. För dom som skulle vilja ha en sån heter rasen. Yorkshire terrier.

<3

Ha det gött...

Hej alla goa gottegrisar.

Asså hur många brukar inte säga ha det gött. Jag brukar alltid säga det istället för ha det bra. Det är liksom mitt språk lite slang och så där. Men idag när jag kollade i tidningen så såg jag att det stog att gött är slang ord för rumpa. Hehe... Det var liksom lite oväntat. Asså då har jag typ sagt ha det rumpa till alla mina klasskompisar. Fast det kommer inte stoppa mig. Jag kommer fortfarande säga ha det gött till folk. Det blir ju ennu roligare nu när man vet vad det betyder.

Så ha det gött alla sötiiiiiisar.

...

Aaaouch!!!!

Igår skulle jag och Lovisa hämta våra små-syrror efter skolan...
Och då så typ körde vi kul när vi var på väg dit och då sprang jag...
Men på lite fel ställe. Jag sprang nämligen där det var is och dom inte hade saltat. Så jag ramlade bakåt och slog i ryggen (klumpig som jag är...). Och sen tappade jag andan. Och asså ni kan inte förstå hur läskigt det var. Visst jag har tappat andan förut men nu så typ kunde jag inte andas på jätte länge! Jag var på väg att gråta men om jag skulle gråta så skulle jag ju ha ennu svårare att andas. Men Lovisa fattade inte att jag hade tappat andan men som tur var så var Mirre där! Sen min lille syrra sprang allt vad hon kunde för att hitta en fröken. Sen kom Karin och hjälpte mig. Så nu har jag jätte ont i ryggen... Men men det är ju inget att deppa för eftersom idag är det Fredag och det betyder att imorgon är det Lördag...

:,(

Blää vi förlorade mot Skogsängsskolan!!!!!!! Men vi hade ledningen över hela tävlingen till sista frågan. Men inte e jag deppig för det. Okej jag grät hela natten igår men asså vi kan ju fortfarande ta revanschen. Jag blev så ledsen när vi förlorade men jag försökte ju att inte visa det. Och jag blev så stolt över klassen när vi förlorade så visade ingen av dom att dom var ledsna. Alla sa bara att jag var jätte duktig¨(eller alla förutom en men jag säger inga namn) så dom peppade mig jätte mycket!!!! Enda sen igår så har jag märkt vilken underbar klass jag har!!!!! Om ni vill höra radio sädningen gå in på vi i femmans hemsida.


Så en stoooooooooooooooor kram till alla i min klass (och alla andra). Ni fattar inte hur mycket jag älskar er.

Vi i femman (igen)

Herregud har typ magknip. Okej så farligt är det inte men nästan. Asså jag kan inte fatta att det är vi i femman imorgon!!!!! Visst jag ahr tränat och så där men endå. Imorgon kommer alla i min släkt och mina klasskompisars familjer m.m lyssna på mig på radio. Och det låter väl roligt men asså tänk om man sumpar hela alltet!!! Man kanske inte får ihop ett enda poäng!!! Men ja det behöver jag ju inte tänka på eftersom vi vinner! Så nu blir det bara plugga plugga plugga. Så får ni lyssna på mig imorgon på Radio P4 Sörmland kl 17:00-18:00!!!!!
VI SKA VINNA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hoppas ni lyssnar allihopa älskar eeeeeeer!!!!!

Vi i femman

Hejsan alla sötiiiiiisar!!!!

Idag har vart en pluggar dag. Jag har suttit här framför datorn i stort sett hela dagen, och bara pluggat inför vi i femman.  Det kanske låter tråkigt men det är faktiskt väldigt kul. Haha nu låter jag som värsta pluggisen (har nog suttit framför datorn för länge idag). Men det är faktiskt kul, särskilt när man vinner över kändisar i utmaningen. =)
Vi får väl hoppas att allt mitt pluggande har gett resultat. Det får vi se på Tisdag kl 17:00 när vi ska köra mot Skogsänsskolan. Jag hoppas hoppas hoppas att vi vinner. Asså jag skulle ju inte lägga mig på marken och börja gråta om vi förlorar... Men nästan >.<. Nej då det kan jag lova er att det kommer jag inte göra men visst kommer jag bli besviken. T.ex när vi ska äta hela klassen efter vi i femman. Tänk om man får en massa arga blickar på sig för att man har förlorat. Men men det sa vi inte tänka på nu för vi kommer inte förlora ju! Eller hur?! Jaja ni får helt enkelt lyssna själva 18/1 kl 17-18.

See yaaaa

Skridskor...

Hej alla glada

Idag åkte jag, pappa och lillan (min lillasyster) till stadsparken för att åka skridskor. Pappas bror som bor i stan fick gå ut och kontrollera isen xD För vi tänkte inte åka dit om isen var dålig! Men isen var super bra och vi kom dit 16:15 ca och åkte till 17:55 ca. För mig gick det jättebra jag ramlade aldrig. Den enda gången jag låg på marken var när jag gjorde pannkakan. Ett litet trick som jag hittade på idag. Eller trick och trick... Man körde i full fart sen lägger man sig på marken med armarna och benen rakt ut, som när man ska göra en snöängel. Men lillan ramlade några fler gånger. Jaja kul hade vi iallafall. Sen innan vi åkte hem kom pappas bror och hans ett-åriga dotter (Gabriella) och sa hej till oss pch bjöd på varm choklad.




blääää...

Usch och fy och blää. Just nu sitter jag här med nån smörja i skallen. Och varför?
Jo för att några himmlarns huvudlöss har valt att sätta sig i min skalle. Asså usch vad äckligt att bara veta att små saker kryper runt i skallen. Jag skulle ha klippt mig hoss frissan igår men det fick jag inte, eftersom jag har saker i skallen. Så min och mammas dag på stan blev sabbad tack vare dom små sakerna. Men nu måste jag sitta med den här smörjan i 12 timmar!!!!!!!! Så mamma stack in till stan för att köpa cernitlera till mig för jag gjorde slut på det andra för en vecka sedan.

SES

Hej goa rara läsare...

Det blev visst ett litet inlägg idag. Min syrra ligger och sover just nu efter att vi har haft tre bebisar här hemma. Eller bebisar och bebisar... Hjalmar (fyra år), Hjalmar´s syster Hedvig (tre år) och Gabriella (knappt ett år) så man kan säga en bebis.
Så ja som sagt, Linnea ligger och sover här i soffan bredvid mig. Men på ett kalas måste man ju ha godsaker. Så igår kväll så bakade jag kokostoppar och jag och syrran bakade cupcakes. Tyvärr var det Linnea som bossade hur glasyren skulle vara så den fick bara vara platt, och inte så där fluffig och krussedullig som jag ville ha XD. Men dom blev fina iallafall. För glasyren var baby-rosa och vi hade silverkulor och rosa/lila hjärtan på dom. Men nu måste jag tyvärr stänga av min dator för syrran håller på att vakna. Kommer nog bilder på cupcakes sen.


Hissa och dissa

Jag hissar:

Att sova länge.
Asså hallå hur skönt är det inte att sova länge. Särskilt på vardagar. Som idag när jag sov till tio och syrran vaknade sju :D Det var så skönt och liksom bara studsa upp ur sängen och säga godmorgon med ett leende på läpparna,

Jag dissar:

När internet inte funkar. Liksom hur irriterad blir man inte när internet inte funkar. Visst alltså jag är inte beroende av internet. Men när jag var så taggad att gå in på nätet och chatta lite då funkar det inte D;
Aja nu funkar det iallafall för nu sitter jag ju här och bloggar.

...

Godmorgon eller ska man säga God förmiddag. Det blev tyvärr inga inlägg igår men mitt internet låg nere :(
Men jag är rädd att det inte kommer bli så mycket skrivande imorgon heller eftersom min LILLAsyster fyller nio år.
Men jag får väl skriva om gårdagen nu då.
Jag och Lovisa var hemma hos henne igår, men tyvärr blev det ingen jolle åkning eftersom det var för mycket snö. D:
Men vi var iallafall ute för snön kunde inte stoppa oss! Så vi körde vem som kunde rulla ner längst för deras backe utan att stanna (väldigt seg lek!). Astrid (Lovisa´s lillasyster) fick vara domare och kolla så att man inte stannade och sen bara forstatte. Vi körde bäst av fem jag vann tre gånger fast den tredje gången då höll jag på att rulla ner på (den svaga) isen XD.
Jag klarade mig iallafall för annars skulle jag inte sitta här nu. Jaja... Iallafall idag blir det väl bara till att tjata på pappa att han ska försöka göra en sån där bräda så jag kan göra armband. Så det är väl lika bra att jag börjar med detsamma.
Så vi ses kära läsare

Familjen Annorlunda...

Hejsan.
Jag sitter här med familjen och kollar på Familjen annorlunda. Asså hur orkar man ha så många barn?! Barnen springer runt överallt och bråkar och skriker. Fast det är ju kul att kolla på :D Och det är en jättesöt 4-årig tjej med i en av familjerna.
Dom skulle måla stolar för att deras mamma skulle öppna ett café hemma hos dom. Hallå hur kommer man på det när man har nio barn? Aja tillbaks till 4-åringen.
När dom målade stolarna så målade hon typ bara hälften av stolen och sen började med en ny.
- Men du måste ju måla hela stolen. Sa typ hennes storebror
- Vem bryr sig skit it. Sa hon och liksom hallå! Vilken 4-årig tjej säger såna år?

Sen skulle lilla 4-åringen hjälpa sin mamma i hennes affär som hon ägde nu (hon kommer alltså ha två företag eftersom hon ska fixa café också). Och mamman bara.
Du gumman akta spegeln. Nej nej nej inte röra den. Du det räcker nog med spring nu. Gumman sluta nu.
Ja ungefär så lät det

Och sen en annan familj som har typ 8-9 barn (och har två hundar), skulle åka på camping semester.
Klockan var typ 22:30 och dom kom där med sin bil, husvagn, barn och hundar. Och alla var glada småbarnen sov och hundarna också. Sen Plascch. Bilen fstnade i leran och dom fick inte upp den. Så dom fick gå runt till alla husvagnar och tält och fråga om hjälp. Till sist fick dom hjälp av några få personer som fortfarande var vakna.


:D

Hej alla glada!


Idag var det en lyckad dag på stan. Först tänkte jag, mamma och lillasystern gå till 21:an, men precis när vi skulle gå in kom en ambulans och polis bil. Så jaa.. vi vände. Istället gick vi in till cityhuset och stack in på Kappahl, där jag köpte ett par fleece tofflor till lillesystern i födelsedags present (hon fyller ju år om tre dagar). Sen ville jag in på Panduro för att kolla efter lite pyssel. Nu när det är så kallt är det bra att ha lite att göra när man inte kan gå ut utan att frysa till is. Jag hade tittat lite i katalogen dagen innan så jag visste vad jag skulle ha. Bara en liten bräda som man gör armband och halsband på och lite tråd. Men såklart fanns inget av det! Det var helt rensat på hela Panduro, så nu får jag sitta här i soffan och kolla på NIKO (en film min syrra kollar på jag är liksom barnvakt) istället för att pyssla :(. Jaja... Efter City huset åkte vi till Tunan. Där gick vi in på UR&PENN och jag fick två stycken berlocker till mitt berlock armband som jag fick i julas. :D Och jaa nu så sitter jag här och kollar på film.





Bild på syrrans tofflor

Åka Jolle :D

OMG vilken rolig dag idag alltså.

Ungefär runt klockan 12:00 så ringde Lovisa (min bästis) och undrade om jag kunde komma över. Såklart kunde jag det :D
Så mamma skutsjade mig dit (och syrran som skulle till Lovisas lillesyster) och sen började det roliga!
Först satt vi och spelade lite monopol city 3D. Såklart vann jag och Lovisa över småsyrrorna fast dom fick dubbelt så mycket pengar att börja med. :D Sen var det dags för lunch. Varmkorv. Men inte liksom typ varmkorv i köket utan utomhus. Okej nu kanske ni tänker vadå hur kul är det att grilla korv utomhus? Men själva grillningen kanske inte var så speciell men åkturen däremot. Lovisa´s pappa och hennes mamma satt på en fyrhjuling, sen så hade dom en jolle (alltså en jolle som inte hade motor eller nåt sånt) som satt fast med ett rep i fyrhjulingen. Ja och sen så bara åkte vi. Det enda negativa avr att vi dunsade i en snödriva och jag fick flera ton snö över mig XD. Men det var jättekul annars. Efter frusna tår och snö upp till huvudet så var det dags att åka hem. Tyvärr :(. Men men inga sura miner för det, för när vi kom hem till dom så fick vi bada spa-bad. :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Ja men nu måste jag plugga ses kära läsare.


2011

Oj oj oj.... Vilket ny-år det blev alltså! Igår var det såååå skoj! Fam.Birgersson var här och firade med oss.
Vi barn satt och kollade på film (Alice i underlandet) och Simon (en av familjemedlemmarna i Fam.Birgersson) låg på vår fot pall och kollade. Då kom Simon´s pappa Fredrik och böjde sig ner (vet ej varför men han skulle väl typ kittla Simon) och då... FREDRIKS BRALLOR SPRACK!. XD Han bara... Oj där sprack visst brallorna. Och vi tre ( Jag, Sara och Simon) höll på att skratta ihjäl oss! Medans vi garvade som galningar ute i vardagsrummet kom min syster ut.
- Vad gör ni?!
- *skratt skratt*
- Allvarligt vad är det som är så roligt?
-*skratt skratt*
-Mamma dom berättar inte dom bara skrattar.
- Okej vi berättar Linnea.
-Ja berätta berätta berätta
-Fredriks brallor sprack.
- VA?!
Ja ungefär så gick det till men det var mer saker som hände under kvällen.
Vi satt och åt middag och pappa skulle öppna en flaska Pommak (pommak är typ som champagne fast för barn och så är den super sockrig) .
Och sen BOOOM!!!!
Korken på flaskan flög upp i luften och flaskan som pappa höll i dunsade ner i golvet.
Och ja vad tror ni hände med Pommaken? Flaskan var hel så den stog på golvet och sprutade Pommak upp i taket!
Efter kanske 10 sekunders sprut hade vi halva köket fullt av sockrig Pommak! Det droppade från tapeten och överskåpen (och från några av oss =) ). Sen efter pajade byxor och socker över halva köket skulle vi ut och släppa såna där ballonger som man typ tänder nåt ljus och sen svävar dom iväg... Ja ja. Vi släppte upp 7 stycken och 4 av dom fastande i trädet och 2 åkte över till grannen. Så vi fick sticka över till grannens tomt 2 gånger. Hoppas han inte märkte något. Och vänta tills vinden blåste ner dom andra från trädet. Sen blev det ju en lyckad och det var ju förstås den jag släppte upp XD.
Hoppas ni också har haft ett händelserikt ny-år och att 2011 blir ännu händelserikare.

RSS 2.0