Hellu.....

Idag hade vi Afrika arbete i skolan. Och det är så kul! Jag är i grupp med Johan, Kevin.R och Holly, Vi kallar oss för team plastmugg. :) Vi har landet Madagaskar och det är så coolt. Jag vet det låter lite konstigt men Madagaskar är jätte häftigt. Det finns massor av coola djur där som t.ex lemurer, fingerdjur, spökdjur m.m jag kanske lägger ut bilder senare.


Ses.

Eller nej ni kan få ett rim jag skrev i morse.

Snön faller över stan.
Små tomtenissar ligger på span.
Föräldrar springer och köper klappar.
Medans tonåringar slappar.
I varje hus tänds massor av ljus.
Och barnen fylls av glädje och bus.
Och när Kalle anka sätts på.
Då börjar alla bra må.

Halv åtta hoss mig.....

sitter här i soffan med lap-topen i knät  och chattar med Sanna-go medans jag kollar på halv åtta hoss mig.. :D
Kort inlägg blev det allt men men.....
Är så himmla sugen på vit choklad så om nån skulle kunna vara så snäll och skicka vit-choklad kaka till mig så gör det snabbt!!!!!!




-.- =D

Godmorgon....

Hejsan alla pigga och goa. Har nyss ätit frukost mend et blev inte som jag hade tänkt :(
Jag skulle ha ätit päron och vanilj youghurt med cherioos, men det fick jag inte för min lillasysters kompisar och min lillasyster var här igår och åt mellis. Och då åt dom upp all youghurt :( BUUUHUUU.
Så jag fick ta en rostmacka med smör och ost istället. :(
Jaja jag fick frukost iallafall =D

Berit....

 Hejsan alla glada.....
Idag så har det varit jätte kul i skolan. Det enda som var tråkigt var att vi missade engelskan men istället fick vi göra nåt mycket roligare! Jo ni kan gissa hur länge som hällst men kommer aldrig gissa rätt. Jo vi har haft en forskare som heter Berit här i skolan, och hon har kollat på... Ja jag vet faktiskt inte vad hon gör men endå till saken. Berit valde ut sex stycken av oss fjorton femmor i klassen som hon skulle prata med lite mera. Och en av dom sex var jag :). Så vi fick komma till ett litet möte där hon frågade lite saker. Jaa man kan ju känna att jag kanske snackade lite väl mycket men men sånn person är jag XD Och vad vi pratade om:




Det tänker jag inte säga jag har tystnadsplikt eller så var det Berit som hade det eller så var det alla eller.... Äsch jag vet inte men jag skriver inte om det ifall jag inte får skriva om det.

RSS 2.0