Jogging jogging jogging... keep on jogging keep on jogging

Ännu en dag i skolan & gymnastik så man bir galen ( av flumm )!....
Fatta vi joggade nästan 1 mil. Det var jättekul och vi flummade nästan hela vägen. Haha det måste vi göra om Hanna, Sanna och Ronja.

Music is my soul

♪ ♪ ♫ ılıll|̲̅̅●̲̅̅|̲̅̅=̲̅̅|̲̅̅●̲̅̅|llılı ♫
Feel the music
♪ ♪ ♫ ılıll|̲̅̅●̲̅̅|̲̅̅=̲̅̅|̲̅̅●̲̅̅|llılı ♫

Cykel utflykt...

Ja igår så var det mentors-dag på skolan så våra lärare bestämde att vi skulle ut & cykla. Så det blev en cykeltur på 1 mil (5 km dit & 5 km tillbaka). När vi var på väg till Å-holmen (som vi cyklade till) så blev det massor av stop.
Här ska jag säga varför stopen blev:

1:a en liten ihopsamling av alla & drickpaus
2:a 3:st i klassen upptäckte att dom hade dåligt med luft i sina cykel däck
3:e Min bästis Ronja ramlade i en uppförs backe & skrapade handen så vi fick ta fram plåster & badda m.m
4:e Anton ramlade i ett bar buskar
5:e Drickpaus & mer cykel-däcks pumpning
6:e ihopsamling
7:e nästan framme men vi var tvunga att ta lite vatten
8:e FRAMME!

Sen när vi var framme började det regna :(
Men men... Hade vi cyklat dit skulle vi stanna där ett tag.
Vi började med att fika sen lekte vi Generalen & spion (kanske lägger ut hur man gör det isåfall kommentera och säg att ni vill det).
Vi körde det i några omgångar & jag fick alltid lågt nummer så jag blev alltid satt i "fängelset" :(
Sen gick jag & Ronja ner till bryggan en jätte geggig väg så Ronjas nya mocka dojor (som hon köpte i förgår) blev alldeles geggiga. När vi hade kommit ner till bryggan & hade flummat lite hörde vi att Jens (vår lärare) pratade i telefon. Så vi typ tjuvlyssna lite. Hehe. Och då hörde vi att vi hade glömt Miranda (den nya tjejen som började igår!) kvar på skolan. Hon hade letat efter sin cykel nyckel & gått ut & letat sen in igen. Men när hon gick ut trodde Jens & Ullis (våra lärare) att hon hade hittat nyckeln & var på väg till sin cykel. Sen när vi skulle cykla iväg så glömde dom att räkna alla barnen så dom trodde att hon va med där ju. Jaja så då fick vi vänta på henne fast hon fick åka bil dit sen låna Ullis (vår lärare) cykel & hjälm på vägen hem. Nu måste jag gå :( . Love yaa.

Ett fint citat jag hittade...

► Play the moment..
▌▌ Pause the memories..

■ Stop the pain..
◄◄ Remind the happiness

Aloha...

Ja idag började skolan. Det kändes bra att börja 5:an men när man kommer dit.... Då känner man VARFÖR!? Okej så farligt var det kanske inte för lärarna känner jag ju bra och sådär eftersom jag hade dom förra året också. Men det är just att det e inte så kul att gå med dom mindre, jag tycker inte illa om dom men det e mycket roligare att gå med dom äldre. Och sen har vi fått en ny musiklärare, okej jag vet inte om hon är dålig eller nåt sånt men jag kommer sakna våran förra lärare Peppe :(, han gjorde så vi fick sjunga på Tuna-park. Men en positiv sak är att vi fick en ny sy-slöjd lärare. Så kanske man inte ska säga men hon lärde ut lite konstigt. Jaja see yaa every body

Hejsan....

Jag heter Vilma & den här bloggen kommer att handla om mig & mitt liv. T.ex vad som kan hända på bloggen: jag kommer skriva om mina kompisar, skriva om nöjen, visa bilder jag har tagit och hissa & dissa. :) Ha det så gött

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0