Prince & a Princess

Hejsan allihopa...
Igår var man hemma hoss Lovisa och planerade inför vårat party vi ska ha på Lördag... Kommer bli sååå kul!
Men vi hann också med lite pyssel. Haha låter kanske lite barnslig nu men vi målade prinsar och prinsessor.
Så här blev mina resultat:
Mina lyckliga små filurer. Har målat och satt dit kronan och håret själv :D
Faktiskt ganska stolt.
Namn: Meduza
Ålder: Knappt en dag
Hårfärg: Mörkbrun
Ögonfärg: Svart antar jag XD
Favorit färg: Rosa
Favorit klädsel: Klänningen hon har på sig just nu (hon har bara den XD)
Favorit godis: Gelé hjärtan
Namn: Grodprinsen
Ålder: Knappt en dag
Hårfärg: Mörkbrun
Favorit djur: Groda såklart
Favorit sysselsättning: Spela el-bas XD
Favorit mat: Sushi!
Jaaa det var dom...
Kommentera gärna om ni tyckte dom var fina eller hemska

Fredags myyyys

Nu är det dags för fredags myyyyys...
Sitter här i soffan datorn på armstödet, katten i knät, mamma till höger och teven är på. Vilken perfekt kväll. Mamma och jag (och Chassy förstås) har sååå mysigt. Pappa är i Örnsköldsvik men han kommer hem inatt och Linnea är på födelsedagskalas. Så ja det är jag och mamma (inkl. Chassy) som har lite fredagsmys. Vi ska snart kolla på, på spåret. Okej ni kanske tänker liksom vadå på spåret lets dance går ju på tv. Men jag har blivit så trött på allt Lets dance. Det har liksom gått i flera år på tv och det enda dom gör är att dansa dansa dansa... Okej visst jag tål kritik men jag står för det jag säger. Det finns ju folk som gillar Lets dance också. Men just jag. Lilla jag på denna enorma planet. Just jag gillar inte Lets dance. Men visst det går ju att titta på men liksom inte direkt en höjdare. Men men nu ska jag sluta babbla om vad jag tycker om tv program. Och snacka mera om min dag. Dagen i helhet har varit... Spaghettig XD
Okej nu undrar ni säkert vadå spaghetti. Men jag kan säga er att jag har tränat tränat och ytterligare tränat. Vi hade gympa i skolan, och då körde vi konditions träning. Efter gympan så ahde vi städning i klassrummet och sen slutade vi. Jag abra gud så skönt att få komma hem och lägga sig i sin gräddvita mjuka fluffiga underbara soffa. Men nej då det fick man inte. Man skulle liksom ha typ fotvoll på schemat. Och det höll på i två timmar! Så jag blev liksom lite spaghetti benig efter det. Men liksom nu sitter jag här och mina ben är så slöddriga. Så nu ska jag lägga mig i soffan med Chassy och...

SLAPPA!!!!!



Iiiiih en kändis!...

Jag mår skit... BRA.

För jag har träffat Laura Trenter! För er som inte har lärt hennes böcker eller sett hennes filmer (alltså inte vet vem hon är).
Så kan jag säga att hon är en känd författare.
Vi hade liksom fått typ ett "erbjudande" av biblioteket att vi skulle få träffa Laura Trenter. Och det var så kul!
Vi fick åka buss in till biblioteket ca 8:30. Bussen släppte av oss vid biblioteket där vi fick gå till en liten sal. I salen fanns det en liten schen och massor massor massor stolar. Laura Trenter snackade om alla hennes böcker och hur hon fick ideén till alla böcker.Hon berättade t.ex om hur snögrottan blev till. Snögrottan blev gjord tack vare av ett par killar som hennes barn kände. Killarna var och lekte i en STOR snöhög. Sen... Kom plogbilen och skottade över hålet som dom hade gjort. Asså plog chaffisen såg ju inte att det var ett hål där. Så killarna låg där pressademellan snön och kunde knappt andas. Men dom hade såååååååååååååå mycket tur! Det började regna och töa efter kanske 2-3 timmar. Så då kunde killen som låg närmast kanten snurra med handen så att den stack ut ut snöhögen. Då kom en väldigt snäll tant och skulle plocka upp vanten som låg i snöhögen. Och asså tänk er! Att bara känna en hand. USCH! Jaja hon märkte ju att det låg någon där så hon ringde ett samtal och då kom det folk och tog upp pojkarna. Så dom hade super mycket tur!
Här kommer en lista på böckerna hon har skrivit:

Snögrottan
Hjälp rånare (har blivit film också)
Det brinner! (har blivit film också)
Pappa polis (har blivit fiml också)
Puman
Testamentet
Fotoalbumet
Dagboken

Och massa massa mer!


I´m very proud of myself!!!!!

Igår var det frilufstdag så jag stack iväg till Romme. Asså fett fun... Jag åkte dit själv... Eller själv ovh själv jag satt ju på en buss full med 4-5:or 6-7:or och 8-9:or. Och jag åkte inte liksom själv heller. Jag åkte själv i backen ett tag med Lovisa men pappa och syrran var ju också där. Fats nån annanstans i backen. Vi åkte i kanske fyra, fem backar sen mötte vi våra föräldrar. Eller rättare sagt jag var på väg att köra in i dom XD. Men jag är väldigt stolt över mig själv efter som jag körde i svarta backar utan att ramla! Asså jag ramlade ju en gång men det var när jag stog stilla XD Jag sträkte mitt ben när jag ramlade... AJAJAJ!!!! Men efter typ tio minuter så kunde jag köra igen. Så vi stack till 6-sitts liften. För vi ville upp till toppen!
Men pappa, Marie, Lillan, Astird och Lovisas pappa stack före oss i liften. Så jag och Lovisa fick sätta oss i liften efter dom. Men vi satt ju inte själva utan fyra ungdomar satt sig där också. Vi satt i liften i 4 ½ minut eftersom det tog ett tag att sticka upp. Men på dom 4 ½ minuterna han ungdomarna snacka om massor av saker. Som t.ex Bakfylla och att spy upp gula klumpar. Asså fy! Jag och Lovisa bara satt där och önskade att vi kunde försvinna. Så vi pustade ut när vi kom upp till toppen att inte liften hade stannat. Vilken tur man kan ha ibland! Asså gud jag vill åka skidor! Fast pappa och mamma kollar på stuga i Sälen eller Säfsen just nu. Så hoppas hoppas hoppas.

RSS 2.0