Alexander kyckling...

Hej på Miniorerna idag så pysslade vi spiral kycklingar...? :/
Men iallafall min heter Alexander kyckling och har ett rejält morgonruffs...

CHECK THIS OUT!


Alexander har bestigit Stone everest!



Alexander on the gräsmatta...



Alexander in the djungle...



Chassy hälsar på Alexander



Alexander hälsar på Chassy



Alexander <3 MOAM kola



Alexander sover... Med öppna ögon...



Observera morgonruffset!



Alexander rider ficka...


MVH// VILMA


Den stora dagen nr.1 :D

Klockan 18:18 den 26/4 kom jag till världen.

Idag uppvaktades jag av en bricka med frukost på och två paket, (resten av paketen skulle jag få på eftermiddagen), medans jag låg i sängen... Vilket vardagslyx, det kan jag börja leva med. Paketen var fint inslagna i cupcakes papper :D och på brickan så fanns det.

1. En macka med vitlökssalami på.
2. Ett fat och på fatet stog en STOR te-kopp fylld med Pucko :P Nom nom delicious
3. En Sverige flagga ( vi brukar alltid ha den på födelsedagar).
4. Två paket

Ett av paketen var från familjen och ett var från min lillasyster.
I paketet från Lillan låg tre stycken pingvinstänger :D Jag älskar pingvinstänger.
Och i paketet från familjen låg det...
EN NY MOBILTELEFON! Det var en HTC Gratia i snygg blå färg. Jag blev jätteglad eftersom att på min andra mobil funkade varken uppåt eller tillbaka knappen. Det var ganska irriterande, för att om man t.ex går in på bilder istället för musik måste man stänga av och sätta på mobilen igen för att kunna gå in på musik.

Efter lite väntan så kom mamma hem från jobbet, och vi tog en liten bullfika.
Mitt i bullfikat öppnade jag mina några presenter till. Vad som fanns i dom var t.ex

Ett kamera stativ.
En iPod stereo grejimojj... TYP

Sen så fotade jag Lillan med mitt nya stativ och familjens kamera. Vi bestämde oss för att ta sommar bilder så vi gick ut och plockade vitsippor :D Så nu ska jag nog fota lite till.

SES// VILMA


Imorgon...

Händer det!
Jag fyller nämligen 12 år!
Bara ett år kvar till tonåring och sex år kvar tills jag får köra bil :D
Slänger bara in några bilder jag hade på datorn från när jag var mini-människa.
Ni får ha det så bra...
MVH//
VILMA

Ciao!



Jag känner doften av grillat och tänker att det är nog dags att gå ut nu, i dom 23 graderna. Men jag hinner slänga in ett litet inlägg först. Hela dagen har det var soligt och varmt och jag och Hanna har cyklat (oväntat?). Vi ringde Marika och frågade om hon ville vara med men hon skulle till mormor. Men man ska aldrig ge sig! Så jag ringde typ tio minuter efter och frågade när hon kom hem från mormor.

- Jag kommer hem 16:00.
- Jaha ok.. Mumlade jag eftersom vi skulle typ vara hemma klockan 16:30
- Jaaa
- Men kan du inte cykla nu då :D
- Ska fråga mamma.
- OK
- Det gick
- Haha där ser du man ska aldrig ge sig
- haha nej.
- Ok ses nere vid bryggan Hej då.
- Ok kommer snart ses

Vi cyklade runt lite här i samhället :D Sen cyklade vi hem till Marre och hoppade. Det var jättekul. Och för er som inte förstog så hoppade vi på studsmattan :D Jag älskar att hoppa studsmatta. Men tyvärr så har jag ingen egen studsmatta. Men vad gör det när man kan utnyttja kompisarnas studsmattor (alltså inte kompisarna). på studsmattan filmade vi också en film. Som dyker upp på bloggen när vi filmat in fortsättningen.

Nej nu måste jag ut och dofta på grillen.

SES //
VILMA

Stora maskiner, vi kan bygga...

Stora maskiner, vi kan krossa (barn som cyklar XD).

Hej alla glada.
Så här såg gårdagen ut för mig.

08:00 Vakna och ligga kvar i sängen.

08:10 Sätta på tv:n ( Barnkanalen :D) och kolla på konstiga program

08:30 Tröttnar på att kolla på Mumin och sätter på datorn.

08:35 Loggar in på MSN och ser att Hanna är inne.

HANNAS OCH MIN KONVERSATION PÅ MSN.

Hanna säger: hej
Vilma säger: hej
Hanna säger: vgd?
Vilma säger: inget speciellt du då?
Hanna säger: TRÅKAR! O.o
Vilma säger: Me tooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo!
Hanna säger: Hahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :)
Vilma säger: Cykel-maffia?
Hanna säger: Cykel-maffia!
Vilma säger: Ska bara fråga mamma.
HANNA BJUDR IN TILL WEB-CAM
VILMA KLICKAR PÅ ACCEPTERAR
Vilma säger: Kommer snart tillbaka sticker till mamma ;)
Hanna säger: OK!
VILMA KOMMER TILLBAKA OCH GÖR TUMMEN UPP I KAMERAN
HANNA GÖR ETT STORT SMILE :D
Vilma säger: Vi ses vid soporna XD
Hanna säger: SOPORNA?!
Vilma säger: Jaa det är ju lov, och vi får inte cykla på skolgården då... Man kna ju köra på småbarnen XD
Hanna säger: Just det ses då...
HANNA LOGGAR UT.

Sen efter vårt lilla snack så började jag packa mina grejer och cykla iväg till sopsorteringen vid skolan.
När jag var på väg dit fick jag köra sloooooowly, eftersom en stor typ traktor som åkte framför sprutade vatten på hela gatan. Och den körde inte snabbt kan jag säga!... Och det var liksom inte bara den som var ute och åkte idag utan typ 100 andra! Men jag lyckades iallafall träffa Hanna vid soporna. Sen bestämde vi att vi skulle cykla till vattnet vid ICA BRON. För att komma dit måste man åka en cykel väg och då tänkte vi, att här borde det väl inte åka några maskiner. Men joo då! När vi svängde in på cykel banan så svängde en stor maskin in där precis efter oss. Vi bara SHIT vi kommer bli mossade. Så vi cyklade snabbare än vi någonsin hade gjort. Hon kunde ställa om växeln så det gick snabbare. Men var typ paj så att jag fick trampa allt jag hade på ettans växel. Snacka om jobbigt! Haha... Kul hade vi iallafall. När vi hade kommit till vattnet vid ICA blev vi så besatta av vattnet att vi cyklade ner till bryggan istället. På vägen till bryggan träffade vi typ på nio stora maskiner till. Och en liten liten orange sopomobil hade visst bestämt att förfölja oss :/ Så vi gasade på och trampade och trampade som fånar ner till bryggan. Nere vid bryggan finns det som en parkering för bilar, och vi brukar ställa våra cyklar där också. Men som tur var gjorde vi inte det igår för då skulle dom blivit mosade gånger sex! Eftersom alla stora maskiner åkte där. På bryggan så var det super varmt! Så jag doppade pannan i vattnet, och Hanna och jag skvätte lite vatten på varandra (men bara lite). Sen så kom Ida och ville vara med så då skvätte vi lite vatten på henne också :). Men Ida var inte beredd på det så för att ge igen så typ skvätte hon en hel tsunami våg över mig O.o
Så mina tights blev typ geggamojiga! D: Sen ringde mamma och sa att jag skulle cykla iväg och hämta LInnea hos en kompis. Hanna var så snäll go och rar så hon följde med mig. Tyvärr så var jag tvungen att åka hem efter att jag hade hämtat Linnea... Men det gorde inte så mycket för jag tror Hanna och jag ska köra cykel-maffia idag igen. :)

// VILMA

Vilmas vinnarkakor :D

VILMAS VINNAR KAKOR! :D
DETTA BEHÖVER DU:
6 DL HAVREGRYN
4,5 DL VETEMJÖL
½ TSK SALT
1 TSK BAKPULVER
1 TSK BIKARBONAT
1 TSK VANILJSOCKER
250 GR SMÖR
2 1/3 DL SOCKER
2 1/3 FARINSOCKER
2 ÄGG
200 G BLOCKCHOKLAD
1 PÅSE NONSTOP
( GÅR LIKA BRA MED STRÖSSEL ELLER ANNAT SKOJSIGT)
GÖR SÅ HÄR:
MAL,STÖT ELLER MIXA HAVREGRYN I EN STOR SKÅL. BLANDA I MJÖL, SALT, BAKPULVER, BIKARBONAT OCH VANILJSOCKER. SKÄR DET RUMSVARMA SMÖRET I MINDRE BITAR OCH BLANDA I EN ANNAN SKÅL TILLSAMMANS MED SOCKER, FARINSOCKER, ÄGG OCH BLOCKCHOKLAD HACKAD I SMÅBITAR. HÄLL I SMÖRBLANDNINGEN I HAVREGRYNSBLANDNINGEN OCH BLANDA ALLT NOGA. GÖR SMETEN TILL "BOLLAR" OCH LÄGG DOM PÅ BLAKPLÅTSPAPPER ( OM DU VILL HA KAKORNA RUNDA LÄGG INTE FLER ÄN CA 6 STYCKEN PÅ SAMMA PLÅT ) OCH DEKORERA KAKORNA.
GRÄDDA I 200 GRADER I CA 10 MINUTER.
KLART! NU HAR DU VILMAS VINNAR KAKOR.
Förut när vi hade inomhus match så lovade jag att om vi vann skulle jag bjuda på kakor till laget. Och man håller va man lovar så eftersom vi vann på cupen, så bjöd jag på kakor till laget i Måndags (på träningen) .
Och här är receptet
VILMAS VINNAR KAKOR! :D
DETTA BEHÖVER DU:
6 DL HAVREGRYN
4,5 DL VETEMJÖL
½ TSK SALT
1 TSK BAKPULVER
1 TSK BIKARBONAT
1 TSK VANILJSOCKER
250 GR SMÖR
2 1/3 DL SOCKER
2 1/3 FARINSOCKER
2 ÄGG
200 G BLOCKCHOKLAD
1 PÅSE NONSTOP
( GÅR LIKA BRA MED STRÖSSEL ELLER ANNAT SKOJSIGT)
GÖR SÅ HÄR:
MAL,STÖT ELLER MIXA HAVREGRYN I EN STOR SKÅL. BLANDA I MJÖL, SALT, BAKPULVER, BIKARBONAT OCH VANILJSOCKER. SKÄR DET RUMSVARMA SMÖRET I MINDRE BITAR OCH BLANDA I EN ANNAN SKÅL TILLSAMMANS MED SOCKER, FARINSOCKER, ÄGG OCH BLOCKCHOKLAD HACKAD I SMÅBITAR. HÄLL I SMÖRBLANDNINGEN I HAVREGRYNSBLANDNINGEN OCH BLANDA ALLT NOGA. GÖR SMETEN TILL "BOLLAR" OCH LÄGG DOM PÅ BLAKPLÅTSPAPPER ( OM DU VILL HA KAKORNA RUNDA LÄGG INTE FLER ÄN CA 6 STYCKEN PÅ SAMMA PLÅT ) OCH DEKORERA KAKORNA.
GRÄDDA I 200 GRADER I CA 10 MINUTER.
KLART! NU HAR DU VILMAS VINNAR KAKOR.
VILMA//

Ny header...

Hejsan...
Nu ahr jag en ny header. Blev liksom inte riktigt nöjd med den förra. Den passade liksom inte in. Och så är det ju alltid kul att byta header lite då och då... :D
Kommentera gärna och säg vad ni tycker om den.
Vilma//

Super glada tjejer...

Som kommit till semi-final!
Idag så hade vi KSK-cup. Det gick faktiskt otroligt bra! I morse när alla i vårt lag vaknade hade vårt lag inte vunnit en enda match. Ja förutom jag och några fler med 98:a laget. Men sen hände det magiska! Vi samlades vid KSK klockan 08:15 och gick ner till vårt "party tält"... Första matchen spelade vi mot Rytterne. Och ni kan aldrig gissa vad som hände då. VI VANN! :D Vår första vinst någonsin. Ni kan inte ana hur glada vi blev, vi hoppade runt hela KSK och sa vi, vann vi vann, vi vann Haha nu låter vi ju världs malliga, men så elaka var vi inte. Vi hade liksom inte mallig röst eller något sånt. Efter den matchen samlades vi i vårt "partyält" (vi kallar det så eftersom vi vann). Och pratade lite om vår vinst, och dom flesta ringde sina föräldrar som inte var är.  Nästa match var mot TNIS, och vi vann den också. Haha så då blev det ennu mera hopp och skrik. Wiiihii :D Så jaaa... Alltså blev det mer party i vårt "party tält". Hihi :D Den sista matchen (trodde vi) som vi skulle köra för dagen, förlorade vi men vad gjorde det. För våra tränare sa att vi hade kommit till semi-final. Vi var helt slutkörda efter våra kämpar matcher innan men i körde endå. Men tyvärr förlorade vi dom två matcherna i semin. Men vad gör det för vi kom fyra av åtta lag :D


Här är dom glada tjejerna i semi-final.
Bild tagen från www.jennubjorklund.blogg.se


Ses// VILMA

På-på-på-påsklov!

Hejsan goa rara bloggläsare.

Idag var det påskbord i skolan. Och påskbord innebär PÅSKMUST! :D Min absoluta favorit efter julmust :) Fast igentligen är ju typ julmust och påskmust samma sak bara med olika etiketter... Men men, vem bryr sig det är gott! Iallafall... Eftersom jag sitter vid ett tjejbord (bortsett från Rickard.F) så blev det lite flummigt. Fast det skulle det ju bli även fast jag inte satt vid ett tjejbord. Hehe typiskt mig :P... Så jag, Sanna och Holly satt och sjöng snappsvisor medans vi drack påskmust. Efter en helan går visa så kom Hanna, Bella och några fler tjejer till vårt bord, så då satt vi där och blev höga på påskmust. Sen märkte vi att klockan var 11:35 (vi ska gå till gympan 11:40) så då fick vi slänga i oss dom sista köttbullarna och sticka ner till gympan. Men vi hann och vi hade nog roligast av alla den dagen. På vägen till gympan så sjäng vi en liten låt som gick såhär:

LÄSKEN I MAGEN SNURRAR RUNT, RUNT, RUNT, RUNT, RUNT, RUNT, RUNT, RUNT LÄSKEN I MAGEN SNURRAR RUNT, RUNT, RUNT GENOM HELA MAGEN.

Nu ska jag kolla på Talang 2011 ses //

Vilma

Music awards you always gonna be in my heart... <3

Oh my god!

Det är det perfekta uttrycket just nu, eftersom vi hade den låten på...


MUSIC AWARDS!

Det var super kul och vi ägde ut XD Haha nejdå det fanns många bra. Fast inte lika bra som oss. Mohahahaha. Nej nu var jag elak :( FY VILMA! Men vi var bra endå :). ja men iallafall... Vi hade låten Oh my god med Le kid. Ni som såg på Melodifestivalen i år vet vilken låt jag menar. Och för er som inte visste så har en av sångerskorna i Le kid (Johanna Berglund) gått på Tegelviken :D I vår låt så hade vi lite specialeffekter... Hehe typiskt mig :D


REKVISITA.

1. EN SÅPBUBBEL FLASKA (ELLER VAD MAN SÄGER).
2. TVÅ SERPENTINER I FÄRGGLADA FÄRGER.
3. EN STOL PÅ HJUL.

Jaaa... Småbarnen älskade verkligen såpbubblorna om jag får säga det så. Och mamma har filmat oss och några andra t.ex The clowns och The strawberry cupcakes. Så jag kan se på det om och om och om och om och om och om och om igen. Första föreställning gick super bra för mig. Och som sagt småbarnen diggade det där med såpbubblor. Dom gillade nog serpentinerna också... Vi hade också jättekul medans vi väntade på att det skulle bli vår tur :D Men på andra föreställningen gick det ungefär lika bra bara att mitt ben fastnade i sladden till headsetet, när vi skulle lägga oss på golvet i dansen. Jag bara SHIT hur lyckas man igentligen! Men det gick bra iallafall hoppas inte mer än 99% ur publiken såg det. Stylen idag såg ut såhär:

Sorry för otroligt suddiga bilder!


Linne: H&M 39 kr
Shorts: H&M 99 kr
Tights: Ica Maxi XD typ 49 kr eller något







Seee yaaa ska gå och försöka få bort såpbubble vattnet ur ögonen nu. Det svider som sjutton! //

Vilma


Skolans mini-hjältar del 2


Men efter mycket prat så gick vi äntligen i skolan. I vår hall var det fortfarande tänt men resten av skolan var helt mörk. Vi stängde och låste första dörren, andra och tredje... Men sen när vi skulle ut på Torget så fick vi lite panik :O
För ute på Torget såg man hur larmet blinkade (eller vi tror det var larmet iallafall) Så då sprang vi ut igen och sa till min lillasyter och hennes kompis (som också var där) att vi flippade ut. Så vi ringde till några av våra pappor och frågade om dom kunde komma och hjälpa till. Typ ingen kunde tills vi ringde Linneas kompis pappa som kunde komma. Men när han kom ville han prata med Linneas kompis. Vi bara OH MY GOD! Tänk så typ tror han inte på oss och ska prata allvar med oss. Men sån tur vi hade den dagen så ville han bara säga att...
Medans han hade gått till skolan hade han sett att det var ett par lärare som hade lärar möte, lite längre bort i skolan. Alltså hade det suttit lärare som hade lärarmöte i skolan om vi gått in. Så dom skulle säkert undra vad vi gjorde där inne i skolan 19:00. Deras lärarmöte hade typ börjat kl 19:00 så inte konstigt att vi inte såg dom innan. Men iallafall så lärarna kom och låste dörren och tackade oss som hade hjälpt till.
Tänk annars kanske det skulle blivit inbrott!!!!! :O Och det skulle ju inte vara kul...

// Vilma

Skolans mini-hjältar

Igår efter skolan så stack jag och Marre hem till Ronja, för att träna till music awards... SOM ÄR IMORGON!
Iallafall när vi kom hem till henne så hade vi picknick i en ko-hage nära hennes hus. Vi packade med oss lite alltmöjligt... T.ex päron och morötter XD Lite konstig blandning men allt vad det gott :D Sen efter picknicken så körde vi lite dunkkurragömma (stavning!) och tränade EN gång på dansen utan musik. Sen satt vi oss och pratade lite och drack saft och hälsade på dom som kom förbi gåendes. Efter vår lilla promenad hem till Ronja igen satt vi oss och ritade och körde Clown. Men sen var det dags att åka hem :( Så det blev bara EN träning fast vi skulle ha hela dagen för träning. Men men...

När jag kom hem så ringde Ida och frågade om jag kunde följa med ner till skolan och cykla. Jag sa:
- Nej inte nu för jag ska äta middag. Men sen kanske.
- Ok! :D
Så efter middagen stack jag ner till skolan med cykeln. Eller jaaa... Jag åkte ner för min backe och där stog Hanna, Ida och Marika och väntade på mig. Vi cyklade runt lite i Kvickan och sen till skolan och då hände detta:

- Tänk om vår klassrummsdörr skulle vara öppen. Säger Hanna
- Jaa tänk. Säger Ida och känner på dörren.
Och den öppnas!

Vi bara SHIT!

Såå vi stannar där till typ 18:45 och sen ringer vi Ullis (vår lärare) och säger dörren är öppen. Hon bara ok gör så här... Gå först in i skolan. Vi bara IN I SKOLAN! Ullis bara... Jaa gå in och lås dörren och gå sedan ut genom stora entren. Men var försiktiga för jag är inte säker på om larmet är på. Vi bara... Ok det här känns ju säkert. Vi kanske går in i skolan och det larmar i skolan. Vad skulle vi isåfall sagt till Securitas när do kommer...


Nej vi är bara fyra oskyldiga barn som går in i skolan 19:00 på kvällen och går rutn lite här inne!

Skulle det låta troligt? KNAPPAST!


Fortsättning följer för nu ska jag på fotboll... //
Vilmiz

Älskade, älskade pappa...

Som säkert många vet så älskar jag chokladdrycken Pucko. Och kolla bara vad pappa hade med sig hem efter en tur till Västerås!







Sex pack med Pucko!!!!!
Hur glad kan man bli på en skala från 1-100?
200!

SES//
Vilmiz

"cykel maffia"

Kom nyss hem efter en cykeltur med Hanna ( www.bergasdotter.blogg.se ) och Marika. Vi hade sååå kul!
Så här gick det till...

Igår så ringde Hanna och frågade om vi kunde köra "cykel maffia" (vi kallar det för det). Men eftersom vi hade en städa, fixa m.m dag så gick ju inte det. Men idag så ringde jag till Hanna och frågade om vi inte kunde köra det idag istället. Och hon sa JA! :D Men hon skulle först till stan en liten snabbis, hon skulle vara hemma runt tolv. Efter det ringde jag till AMrika och frågade om hon kunde följa med hon också... och hon sa också ja, så runt 12:20 så stack vi tre ut och körde "cykel maffia". Vi skulle samlas vid skolan och eftersom jag har ganska nära till skolan så tog jag en liten omväg... För skojs skull. Sen när jag kom ner till parkeringen vid skolan så stog det en kille och en gubbe där nere och körde radio styrd bil. Men det visste ju inte jag. Jag hörde liksom massor av konstiga läten och sen såg något snabbt röra sig. Jag bara OMG en mini gris o.O. Men eftersom jag har otur så avr det inte en minigris utan den där radiostyrda bilen. Så då blev jag lite besviken :( Det skulle faktiskt vara ganska coolt om det sprang runt en minigris på skolans parkering! Iallafall... Vi samlades utanför vårt klassrum och sen bar det iväg till Ica. Men på vägen dit så typ pajade hannas cykel :O Så hon fick ringa sin mamma att hon skulle hämta upp henne och cykeln. Sen när hennes mamma kom gick jag och Marre in och köpte varsin choklad kaka... Delicious :P! Sen efter att vi hade betalat, så hörde jag en röst som typ halvt viskade Vilma... Jag vände mig om och där stog Hanna. Hennes mamma hade sett cykeln, och såg att det bara var kedjan som hade hoppat ur "led". Så då stack vi in på Ica igen så Hanna också kunde köpa en choklad kaka :D. Sen satt vi oss på bänkarna utanför Ica och åt choklad kaka, kollade om det kom några stora båtar (det gjorde det inte) och pratade lite. Efter att typ jag hade börjat äta på andra raden av chokladkakan så hade typ Hanna ätit fem :O! Efter ett tag såg vi att klockan var 13:10 och eftersom Hanna och Marre skulle hem 13:30 så stack vi till skolgården och pratade där istället. Då pratade vi lite om allt möjligt och smaskade resterna från chokladkakorna... :P
Sen när jag kom hem bjöds det på hemmabakad pizza (recept från Hk:n bakade pizzan igår) och majskolv till lunch. Även Chassy gillade maten. För när jag hade ätit färdigt min majskolv. Asså ni vet ju hur den ser ut när man har bitit av alla majs... Då la jag den på golvet vid Chassys matskål... Och hon åt upp hela majskolven, till och med det hårda! Så jag blev lite imponerad XD

SES //
Vilma 

Jaaa så såg min dag ut idag jag hoppas ni kan förstå hur underbar min dag har varit.

I love it!

Godmorgon?...
Jag har fått en kommentar från en läsare som bad mig att visa mina sudd.
Och vad gör man inte för läsarna... Så här kommer ett collage med sudden jag har.
OBS: Har flera men visar dom lite senare... Kanske...
Det är några av mina sudd.
Glassarna, hamburgaren och pommes fritesen är köpta på Akademibokhandeln...
Medans dom andra är köpta i USA, dom går också att köpa på Akademibokhandeln men det gjorde dom inte när jag köpte dom...
See yaa // Vilmiz

hejsan...


Dagen började med att jag vaknade runt kl 08:30, sen vankade jag upp och la mig i soffan :D I soffan så kollade jag på tv och bevittnade min underbart fina tröja som jag köpte igår på Ginan (bilder kommer senare). Sen så satt jag och letade desperat efter en trench coat/vår jacka. Tillslut hittade jag min älskling på H&Ms webbsida...
CHECK THIS OUT!
Är inte det den snyggaste jacka/ trench coat ni någonsin har sett!? Enligt mig är den iallafall det.
Senare på dagen så åt jag frukost och pysslade ett kort till min snart 3-åriga kusin som fyller år snart.
Efter mitt skojiga pyssel bar det ut i friska luften. Ni kan inte ana hur skönt det är när solen lyser! Det var 18-20 grader varmt där jag, mamma och Linnea satt! Asså gud nu känner man verkligen att sommaren är på väg!
Efter min lilla solning så bar vi ut saker till vårt "förråd". Eftersom vi håller på och bygger nu så har vi en stor container som vårt förråd för lite olika saker som utemöbler just nu... Men just nu, just i detta nu så sitter jag här och försöker hitta några bra animeringsprogram. Går sådär kan jag säga fattar liksom inte hur jag ska använda dom. Men men jag får väl ta och lära mig. SES ALLA SÖTA
// VILMA 

RSS 2.0